Tämmöisiä kortteja tuli askarreltua, ystäville lähetettäväksi, osille lähti ajoissa, muutama kortti on vielä tossa pöydällä mitkä lähtevät kun muistan viedä postiin.

Olen myös lupautunut koeneulomaan muutaman villapuseron ja olen ihastunut näihin. Tai sanottaisiinko rakastunut, sekä ohjeeseen että lankaan (vaikka ohjetta en ymmärrä et saan "suullisia" ohjeita miten tehdä mutta rakastan)

Kialle tulossa pusero aivan ihanan värisestä langasta (laitetaan näistä sitten enemmän kun on ohje julkaistu)

Nealle tulossa vedenvihreästä langasta samainen pusero, lapset kerhossa kyselivät että onko lanka sinistä vai vihreää. Totesin että se on sen väristä mille se näyttää milloinkin, ihastuivat.

Viimeisenä kuvana sitten äidin pieni apuri. Rauhallisesti istuin koneen ääressä ja samalla valokuvia kansioon laitellen. Ihmettelin vaan kun saan niin rauhassa tehdä eikä pikkuinen käy nykimässä housun lahkeesta tai tunkemassa leluja housuihin (tätä tapahtuu usein kun tarvii äidin huomion, on se kumma kun ei 1v tajua kun sille sanoo "odota kulta pieni tämä kerros"). Siellähän se neiti putsasi meidän takkaa, onneksi ei ollut valkeaa enää, lattiaharja kädessä ja ui tuhkassa.