Kaipa näille kaikille jotain on käyttöä sitten. Tässä parin viikon Tarjoustalo ostokset (prismasta sekä anttilasta kyl kerä)
142199.jpg
Harmaasta sekä punaisesta 7veljestä tulee Matille Jussi-neuletakki kaarrokeneuleena. Ohjeen joudun aika pitkälti kyl tekee itse, saas nähdä mikä sähellys siitä tuleepi.
Valkoisen Nalle-langan värjään niillä Kool-Aideilla mitä kotona odottaa, JIPPIII kiitos neuleystävälle :o) Intoa puhkuen ootan et pääsen kotiin.
Sinisestä Hjerta tms lanka tulee siskoille joululahja sukat ja luulen et jää tyttöjen sukkiin myös lankaa ja omiin jne. Ohjeena kun on siskoille tarkoitus käyttää Ullaneule sivujen Sneaker-sukka ohjetta.
Vaaleanpunainen virkkauslanka color on Kian neuletakkiin lisäksi jossei ne pari kerää kotona riitäkkään.
Musta Black lanka onkin sitten perhostoppiini kun pääsen sinne asti, taitaa jäädä tuo ehkä keväälle että ehtii kaikki joululahjat tässä tekemään.
Lisäksi tuli ostettu 2,5 pyöröpuikot 60cm, tarttis vielä hankkia 2,5 sukkapuikot mut taidan pölliä äidiltä nuo kuolleen isotädin puikot, ne oli hyvät käteen. Yhtään puikkoa en tosta laatikosta saanut ottaa kummasti ne vaan on mulle pikkuhiljaa siirtynee. Tuntuu että mun käteen on parempia nuo vanhat puikot kun uudet, tosin koot tuntuu heittelevän ihan kauheesti. Nuokin puikot on siinä mukana olevan mittaus"jutun" mukaan 2 3/4 mutta ovat silti pienemmät kuin ostamani 2,5 puikot.
Kuvasta puuttuupi violetti puuvillalanka Kotiväki, josta teen siskolle sneakers-sukat kans, se kun on työllä työn alla samoin kun valkoinen virkkauslankakin :o)
Koskahan tämä kutomis into ottaa ja laantuu, ihme vimma ollut päällä nyt huhtikuusta lähtien.