Ja kerta rysäyksellä. Ois ehkä saanut tulla paljon hitaammin. Sattui sitten niin että tuo viiminen muuttokuorma ja asunnon siivous sattui tuolle myrskypäivälle. Oma auto hajosi sunnuntaina kun lähdettiin asuntoa tyhjäämään, tyssähti Tampereentielle äkkijarrutuksella, vaihdelaatikko hajosi, eikä varaa korjaa, mietin asiaa myöhemmin. Saatiin onneksi laina-auto ja sillä hoidettiin parin päivän reissut. Onneksi oli tuo laina-auto alla kun myrskyyn lähdin ajamaan. Mies edellä appiukon saabilla, mikä muute hajos sekin tolla matkalla, jätettiin Viialan kylmäasemalle seisomaan ja jatkettiin opelilla matkaa. Kesti 1,5h matka joka normaalisti taittuu 25min. Kyllä oli herran jestasta keli, eniten pelotti autot jotka lähti ohitte kun ajoin itse 40-50 koko matkan muuten lähti auto heittelehtimään. Siinä niit meni vastaantulevaakaistaa ohitte ja pitkän matkaa kovaa vauhtia, huhuh.
Aamulla sitten oli tämmöinen näkymä kun ikkunasta katsoi ulos. Oven edessä metri lunta vaikka se oli illalla yhdentoista aikaa putsattu.
246439.jpg
Tämä näkymä näkyy meidän etuovesta kun sen aukaisee. Tuo "puu" on koriste-omena puu jonka mietin että ens kesänä vaihdan normaaliin omenapuuhun tai luumu/kirsikkapuuhun.