Taisi hajota sit ihan kunnolla, takuuhuollosta/korjaamolta oli miehelle sanottu että luultavasti kovalevy tai joku emolevy, mulle kun on tärkeintä et kone toimii ei nää sano mitään. Kuukaudesta näin alkuun puhuttiin että ois poissa, huomenna tai ylihuomenna soittelee tolle miehelle et mitä siinä on vikana ja mitä sille tehdään. Tuntuu niin hölmölle kirjoitella toisten koneella ja samalla kaipaa omaa konetta, ihan kun joku jonkun ryöstöretken tehnyt. Kauheeta taidan olla jonkin sortin addikti kun olen näin kiintynyt siihen omaan ja juuri siihen minun koneeseeni.
Onni tässä onnettomuudessa on se että mies ilmoitti perjantaina että käy ostamassa ulkoisen kovalevyn jos vaikka tää "parempi" kone hajoaa ja tiedostot menee sen siliän tien. Mä sit lauantaina aamusta et otatko mun koneelta noi kuvat yms tiedostot pois jos ny jotain kun on uusimmat kuvat vain mun koneella. Mies kerrankin kuuliaisena teki sen heti. Saapui juhannusvieraita ja ihmettelin kun kone heidän käydessään sammunut itsestään, aukaisin ja hitaanlaisesti aukes, mutta aukes. Sunnuntai aamuna ei sitten enää auennut, ilmoitteli vaan virheestä. Noh onneksi nuo tiedostot tuli talteen, mailit jäi ja niis pari tärkeääkin juttua pitää koettaa huomenna soitella jos ne sais ne vielä talteen.
Ongelmiakin ilmeni heti tuon koneen hajottua.. A) en saa luettua mailejani kunnolla, koska tuo webbimaili kettuilee jotenkin. B) Blogien luenta jää ties miten pitkäksi aikaa kun en muista blogilinesin salasanaa ja luultavasti tämäkin koetettava selvittää jotenkin (koneella muistissa) C) irkki hemmetti irkki mulla ei ole kunnon IRKKIÄ! D) blogin päivittäminen niin sanotusti kusee, koska en osaa tälle miehen koneelle siirtää kuvia enkä siirtää niitä blogin tiedostoon joten jumittaa tämäkin... Tässä alkuun näit ongelmia eikä ehkä vähäisempänä etten osaa käytää tätä näppistä :o)

Juhannus/keskikesä vaihdoille tiedoksi että paketit ovat saapuneet ja sain monete hakaneulat ja niitä tarvii, hukkasin jo niistä 2, et tarpeeseen tuli että sain niitä neljä kappaletta. Samoin on jo yksi kerroslaskuri hukassa ja puikkomittari, kerrankin tuli jotain semmoista mitä kadottelen jatkuvasti, montakun on joku on ainakin käden ulottuvilla.
Kiitoksia vielä paketeista, toivottavasti minunkin paketit menneet perille, blogei kun enmuista kelle laittanut en pääse edes tarkistamaan.