Meille tuo posti ei kovin nopsaa kulje tossa neljän pitaan kävin laatikolla sitten kun mies odotti pakettia (autosta pöllittiin stereot, vakuutusyhtiö lupas lähettää uudet). Sielläpäs odotti yllästys paketti minulle :o)
Tämmöistä siellä sisällä sitten oli..
281177.jpg
Suklaatia (tämä tietty ensin) en ole tuota makua vielä maistanut, jotenkin aina ottaa sen yhden ja saman kuten ennekin, ihanaa että  välillä jotain muuta. Kuulostaa kyllä ihanalle, ootan että tytöt menee nukkumaan, mikä tosin turha toivo koska nuorimmainen heräs klo17 päiväunilta. 3 kerää Novitan Wool lankaa, näitä tässä kieritellyt ja miettinyt että mitäs... vaaleanpunaiseen kauteeni sopii hyvin, wool vaan silleen outo lanka mulle ettei heti mieleen tule jotain, kirjoneule lapaset mutten tiedä. Toimiiko Wool semmoisessa??
BodyShop saippuoita, aah ihanaa sinä ihanainen, meillä atoopikkoi koko sakki saan itse nauttia noista ;o) Taidankin huomenna kun mies kotosalla mennä saunaan noitten tuoksujen kanssa kunnon pesulle.
Pesusienet tuotti ihmetystä ennenkuin luin korttisi :o) Ihmettelin mitä lätsiä, lasinalusia, yms nämä ovatkaan. Ihanan pehmeitä!

Mutta SNY:ni kertoisitko edes mistä päin suomea olet? Yhdessäkään paketissa kun ei ollut postileimoja en pysty edes arvuuttelemaan :o) Ja SNY:nihän sitten olikin Tea, minä kurja kun en osaa laittaa tähän että pääsee suoraa hänen blogiinsa. Tässäkin asiassa otetaan neuvoja vastaan, kerran pari kolme miljoonaa kertaa kokeillut mutta ei ole onnistunut.

Kiitoksia sinulle vielä oikein paljon ihanista paketeista!!

Ja Kristel kiitos että järjestit tämmöisen ihanan!!