Torstaina oli postin mukana saapunut paketti kortti mutta olen laiska en jaksa lähteä peltojen läpi ravaa kilsan päähän kaupalle, saatikka et aikaakin ois ollut puolisen tuntia pukea jne. Ooteli seuraavaan päivään paketti kun töistä ajan kaupan ohi et kieppaan, olin unohtanut että luvannut auton korjaamolle et pääsee katsastuksesta läpi. Ehdin sitten juuri ja juuri kaupalle pakettia hakemaan eikä kauppias meinannut löytää. Löysinpäs itse marimekon unikko kuosisen pahvilootan ja vinkkasin et on muuten sitten varmaan tuo paketti, niinhän se sitten olikin. Meillä alkaa selkeesti plasmat menee yhteen sny:n kanssa. :o)

922330.jpg
Paketista paljastui teetä, servettejä, lehtiö sekä pieni pussukka missä edellä mainitut olivat. 2 kerää Novitan Palma lankaa sekä kerä Fania. (valittelen kuvan asentoa yms mutta kun tää kone ei suostu rajaa eikä kääntämään tuota).
Tää on selkee kohtalo, mä kadotin jo kaikki vaaleanpunaiset ja punertavat palmat varastosta etten ala neuloo vauvalle peittoa niistä. Tämä paketti sitten kehoittaa tekemään tuota langasta peiton vauvalle, keskimmäiselle tein peiton palmasta aikoinaan ja se oli aivan ihanan lämmin, pehmoinen ja aina käytössä. Mietin että taitaa tuo fani sitten joutaa reunustaan (tästä ehkä selvenee että kumpaa sukupuolta tämän odotetaan olevan).

Neulerintamalla tuulee hyvin, työn alla on parkin neuletakkia jotka odottaa pingotusta että saisin tehtyä niihin kaulukset ja napinläpi paikat, yhdet villahousut puikolla, narua ja korvaläppiä oottelee vauvalle hattu. Nämä kaikki Novitan Wool langasta joka oli oman prosenttiliikkeeni hanke, tuhota 100% woolit varastosta, hyvin etenee.