Tässä joulun alla voisi esitellä muiden tekemiä käsitöitä, omia ei oikein ole esiteltäväksi kun ovat menossa lahjapakettiin ne sitten joulunpyhinä kun päässeet saajilleen voisi esitellä.
Ensimmäisenä siskoni aivan ihanaa käsityötä, tuntee itsensä jotenkin kauheeksi kun aina odottaa että kun on joku erikoisempi juttu hän tekee kortin ristipistoina. Tässä kuitenkin muutamia taidon näytteitä mitä ollaan saatu (pari taulu juttua mulla on tuolla laatikoissa ne pitää etsiä ja laittaa esille).
1150215.jpg
Esikoiseni kastelahjaksi saama taulu, alunperi piti laittaa sängyn päälle mutta onki sitten ollut lasivitriinissä muiden kuvien seurana.

1150217.jpg
Kuopuksen (keskimmäisen) kastelahjaksi saama taulu, jonka kummitäti siskoni on.

1150216.jpg
Ja viimoisena muttei vähäisenä meidän häälahjaksi saamamme kortti josta tehty taulu (onnittelut, runo yms on kirjoitettu erilliselle paperille joka on liimattu taulun taakse kehykseen).

Seuraavana isoisäni taidon näyte tälle tulevalle uudelle perheen jäsenelle. Sänkyä ei ole pedattu mutta eipäs sitä tässä esitelläkkään. Tuntuu vaan että harvat enää niin kauheesti tuota käsityötä arvostaa ja tässä siitä on todellinen taidon näyte, ihanaa saada sitten reippaan kuukauden päästä vaavi tuonne nukkumaan.
1150209.jpg
Hienon on huono kuvakulma kun kehto on tuonne makkarin nurkkaan nyt ahdettuna, yöpöytä siirtyy pois mutta kun en jaksanut alkaa nostelee sitä poiskaan.