Siskoni sai vauvan ja tyttö semmoisen. Tietysti täti tottelevaisena noudattaa äidin tahtoa ja hankkia oranssia, vihreää, ruskeaa jne... nääh!! EI TIETENKÄÄN pienelle prinsessalle mitään tuollaista, ekana kauppaan vaaleanpunaista, vaaleanpunaista ja vaaleanpunaista. Muistaen sitten kotiin tullessa ettei muistanut innostuksessa ostaa lankaa tossuihin, eikun kaappia penkomaan ja langan jämistä valmistui tälläiset.
1720936.jpg
Puikot oli 3mm ja langoista ei hajuakaan.. Epäilys et novitan wool sekä joku erittäin vanha marinoitunut novitan villalanka, himppu paksumpi kun wool, muttei haitannut tässä.

Noita aikaisempia tossuja mitä olen tehnyt on enää yhdet siniset säilössä ja joudun neulomaan vielä yhdet tyttöväriset. Matkallekkin on lähteneet tossuja.. Kiva ilahduttaa tuoretta äitiä jollain omatekoisella kivalla pienellä.

Mun oma konekkin on korjattu ja kun miehen kanssa tehdään lentävä vaihto Viialan asemalla tuossa muutamien tuntien päästä, saan sen siellä. Minä jatkan lapsien kanssa mummolaan ja mies jää yksin kotiin (toivottavasti imuroi täällä).