Osallistuin #neulonta kanavan jouluylläripakettivaihtoon (kulkekoon nyt tuolla nimellä). Sain paketit Puputsilta sekä Akalta ja voi ihanuus. Juuri minun väristä lankaa!

Puputsin paketti tuli postilla minulle kotiin ja sieltä löytyi vyyhti kamenaa, ihania silmukkamerkkejä (juuri olin ostamassa pienemmille puikoille sopivia merkkejä), marimekon unikko servettejä (joku ehkä jo huomannut että lempikuosini) sekä muutama huovutettu kukkanen.
1199205.jpg

Akan paketin sain vasta vanhempieni luona, mutta olipas minullakin joku paketti siellä avattavaksi kun lapsilla niitä oli röykkiöt. Paketista paljastui 3 kerää dropsin alpakkaa ja juuri tarpeeseen, eipäs tarvinnut joulun pyhinä itse lähteä ostoksille hakemaan.
1199196.jpg

Joulunpyhät tuli siis vietettyä vanhempieni luona ja mies sai kotosalla rauhassa äänitellä uutta levyä, sen pitäisi jopa nyt ilmestyä. Eikä mikään yllätys et taas silloin kun vauvan määrä syntyä, näin tää on mennyt jo kahdesti aikaisemmin kai se kolmannenkin kerran sit menee vielä. Vanhempieni luona tietokoneella istuessa kaverina makoili tämmöinen seläntakana. Taisi olla ainut rauhallinen paikka minne likat ei tulleet häiritsemään.
1199208.jpg