Kotona en ole mutta mies tossa eilen puhelimessa ilmoitti että "Salainen rakastaja" on ottanut yhteyttä jonkun hennon vaaleanpunaisen kirjeen lähettänyt. Tarkkaan en tiedä mitä sisältö ollut mies sanoi että tuoksuu aivan ihanalle saanko mä syödä nämä, olettaisin että Kool-Aidia :o)  sekä joku kirje oli ollut.
Kiitoksia Salaiselle Neuleystävälle.

144670.jpg
Tässä se kuva mitä olen saanut, aivan täpinöissä täällä. Muistais nyt käydä hakee etikkaa ja vielä osais selvittää että minkä värisiä noista tulis, eli mitä kokeilis ensin. Nyt olis keltainen ja vaaleanpunainen kausi menossa enimmillään tuntuu et tuo jälkimmäinen onnistuu näillä Nalle-langasta. Mietin myös et pitäiskö kokeilla tota yhtä puuvillalanka kerää värjäillä kun en keksi siitä mitään ehkäpä siitä tuleekin sittenkin serkun vauvalle jotain, tiedä tuota.
Kummasti vaan tuo vaaleanpunainen kirje näin kotiin tultua muuttui punaiseksi ja sitä luokkaa :o) Hyvin mies toiminut inffona.Pari päivää tässä on pähkäilty kun en pääse blogiini kirjautumaan, nyt onnistu kun tein sen ennen mailien lukua, eli oletettavaa että maileissa joku virus. Pitääpi syynätä tarkalleen nyt lävitte nuo kaikki, virusskannauksessa ei mitään löydy, mutta kirjoitetaanpi tähän perään mitä piti eilen aatoksista kirjoittaa :o)
Selasin Suuria Käsityölehtiä lävitte etsien kaarrokeneule takkia, tekisin kaarrokkeena tuon Matin Jussi-villatakin, olisi enemmän käyttöä takkina sekä kuvio menis kivemmin kohdalleen. Sattuneista syistä kävi sitten niin että on 4-5 lehteä tossa odottamassa missä oli kaikkea pientä kivaa mitä vois tehdä. Alpakka-langalle tuli uus takin ohje, naistenmallinen kaarrokeneule (tämä viime hädässä sovelletaan sitten xl tai jopa xxl kokoiselle miehelle). Kaksi erillaista pitsipöytäliinaa kudottua, pieni sekä iso, toista tuossa jo aloittelin ja mietin et tommoisen vois tehdä mummille joululahjaksi se kun osaa arvostaa näit mun näperryksiä, sit tais olla muutamaa erillaista sukkaa sekä lapaista, vauvan pitsi-asusteita jne jne. Enkä ehtinyt lukemaan vasta kuin 2001 ja 2002 lehdet, huoks, pitää varmaan itselle alkaa haalia noit lehtiä jostain. Jotain 1998-2000 irtonumeroina kun on, harmittaa vaan et noissa on aina joku ihme lanka eikä novitan lankoja. Samoin pääsi hankinta listalle pyöröpuikkoja, pakko kotia päästyä katsoa että mitä puikkokokoja sitä onkaan (ostin semmoisen mittari jutun tohon) ne kauheet pitkät "molo" puikot kadottaa jonnekkin tai tarjota jos joku #neulonta kanavalla niitä haluaapi.
Nyt samointein aloitan tekemään tohon sivuun sivua johon tulee kaikki salaiselta neuleystävältä tulleet jutut sekä mitä lähetän itse omalle salaiselle neuleystävälle, sivut julkaisen sitten kun on tullut paljastettua ystävälle itsensä. Tietty tulee tänne blogiin nuo mitä itse saan mut ompahan jotain tekemistä tässä lisää :o)