Soneralta sitten tuli joku viesti että avaa sonera extra jne jne.. Noh eip päästy nettiin jossei avattu tuota ja siitä ne ongelmat alkoikin. Netti meni poikki torstaina klo13 ja alettiin soittelee soneralle että mitäs. Jo tarjottiin tässä jos jonkun moista vikaa suuntaan ja toiseen. Tänä aamuna tuli ärähdettyä puhelimeen, soittivat semmoiseen ihanaan aikaan kuin klo8 jolloin tietty minä vielä vällyjen alla, onneksi en kyl enää nukkunut. Tuo ärähdys, että ihan sama missä vika kuhan korjaatte, meillä on ATK äijä käynny katsomassa että on koneet, adsl boksi yms kunnossa eli vikaa ei ole täällä ja jos soneralta näkyy että meidän ip kirjaantuu, eihän silloin voi meillä olla yhteyksissä vikaa. Eip ole vieläkään tietoa miksei tämä toiminut mutta nyt toimii ja pääsen esittelemään niin ihanan tuntuisen bambu-langasta tehdyn suorakaide Fifin, lahjaksi menee Ramin siskolle, aivan juuri hänen värisensä. Tuolle Karamelli-Fifillekkin keksin lahjoittavan annan sen siskolle ja löyty laatikosta väriin sopivaa sukkalankaa joten siitä sukat kaveriksi, toiveissa hällä kun oli no Ullassa olevat Sneakers sukat.
Tässä noita ihanaisia kuvatuksia tuosta huivista, taidan ottaa tavaksi kuvata ulkona tulee paremmin noi värit esille semmoiset kuin ne ovat.

438291.jpg
Fifi keinumassa kiipeilytelineessä, viimosia kuvia tästä pihapiiristä. Seuraavat päivitykset taitaa tulla sitten uudesta osoitteesta.
438292.jpg
Lankana  KenguRuu:sta ostettu Bambu-lanka, kauhistukseni huonona myönnän että kadotin jo laput ja liput että mitä lankaa tuli tilattua mutta kohtalaisen paksua oli. Puikkoina 5 novitan pyöröt ja lankaa meni 4x50g. Pituutta tuli noin 150m jos oikein muistan ja leveyttä joku reilu 20cm... Muistais näit tarkistella, mä jo kun ehdin tän nettikatkon aikana paketoimaan ton myös.

438296.jpg

Amerikan matkakin kolkuttaa jo oven takana, lento lähtee torstai aamun ja keskiviikkona lähdetään tyttöjen kera Tuusulaan, mennään junalla tulee tytöille jotain kivaa tässä ennen kuin äiti lähtee reissuun. Ihan kun edes huomaisivat kun on mummoa, tätiä, setää, isotätiä/setää, isomummia, pappaa jne hauskuuttamassa siinä.
Töitä jää keskeneräiseksi iso läjä, harmittaa etten mukaan voi ottaa. Jostain sivuilta löyty että puiset tai muoviset puikot voisi ottaa koneeseen, toisaalta tulee kiva reilun viikon tauko että kädet saa levätä voi maistua sitten neulominen taas paremmin. Sain jopa aloitettua toisen noista Jussi-neuletakeista että hyvin menee paljon en ehtinyt tekemään mutta jos saisi Lyyra-sukan ja tuon yhden huivin valmiiksi ennen lähtöä. Unohtamatta tietenkin tuota kauheeta muuttokuormaa mikä pitää pakata tässä.