Sain kolme kerää 7-veikkaa ja nämä syntyi. Hieman silmukoita kurkittu novitan ohjeesta, mutta pääasiassa väkerretty ihan omasta päästä sen mukaan mikä tutuu hyvälle ja olisi mahdollisesti oikean kokoinen.

Eka mallisukka mikä meni testiin että onkos sopivat.

Harmaa perussukka. (väliin kuuluis oranssi-harmaa raidalliset mut ne unohtu kuvata)

Tappara-sukka, oranssi 7-veikka sekä jotain samanvahvuista vuosikerta seiskaa tms laatikon uumenista tummansinisenä.

Toiset Tappara-sukat, jämät 6g tummansinistä ja loput oranssia. Näihin joutui käyttää SYT:iä Kaheleista mutta aah niin ihania ihmisiä siellä että apu löytyi heti ja sai sukan kärjen valmiiksi. Olisi se kurjaa ollut kulkea jos toisesta sukasta uupui kärki.

Novitan uusi Kyyhky niminen lanka testattu. En tykännyt, seuraavaksi voisi testaa punatulkun, tiedä sit muuttuuko paremmaksi mutta testattu olisi sitten sekin. Nämä menevät lahjapussukkaan, testi sukka itselle ja liian pienet.

7-veikka ja jättiraita, langan ostin joskus lapsen neulemekkoon, jäi käyttämättä, nyt se sai uuden elämän villasukkina. Nämäkin menevät lahjalootaan testisukka itselle, liian pienet.

Jättiraitaa lisää, testisukat nämäkin, nämäkin liian pienet. Mut uskokaa tai älkää seuraavat jotka puikolla ovat sopivat!

Lapsuuden kaverini lapselle sukat. Lankana Novitan Wool ja se harvinainen vihreä josta itse pidän.

Toisen lapsuudenkaverini lapselle sukat, lankana Wool ja kiva väri tämäkin. Harmi et näitä värei mihin olen tykästynyt eip ole enää valikoimassa.