Nämäkin tuolta laatikoista löytyivät, vielä on yksi valmistyö kokoamatta ja kuvaamatta, pingoittanut jopa sen olen. Tästä keskeneräisten töiden valmistumisesta (tai lähinnä valmiiden töiden loppuun saattamisesta) voi varmaan kiittää koi:ta. Koi alkoi irkissä puhumaan että kaipais sukkalankaa et on varannoista loppu ja tarttis ens talvelle uusii sukkia. Mä muistan et mulla on järjetön määrä lankaa mitä en oikeasti käytä a) liian paksua meidän sukka mieltymyksiin tai b) ne on vihreää tai sinistä.
Samalla sitten kaivelin noita töitä, näiden lapasten piti lämmittää päälylapasten kerä viime talvena mutta jos sitten ens talvena, kyllä sieltä kylmä tulee ainakin täällä meillä.

873141.jpg
Lankana on Novitan Wool, samaa mitä edellisessä postauksessa tossuissa ja samasta langasta puikolla vauvan neulepuku. Eli ei hajuakaan miltä vuosituhannelta olevaa lankaa on tämä.
Puikoista ei aavistusta myöskään luulisin että 3 tai 2.75. Nuo puikot ovat tuollaiset vääntyneet ja kääntyneet mutta silti niin hyvät, sain ne synttärilahjaksi 14 vuotiaana.