Oma kone on hieman "korjauksessa". Koetettiin itse asentaa siihen tonne työhuoneeseeni wlannia mutta kappas ei toiminutkaan. Muutamaan kertaan yritettiin kone seisoi pöydällä sit meni minun hermot aloin mätkättää ukolle ja johan kone lähti "pajalle". Miehen siskonmies tutkailee konetta töiden ohessa ja tuli  viestiä että c-asema vedettävä sileeksi pitääkö ottaa talteen jotain, onneksi oli tajunnut ottaa kuvat yms jutut talteen toiselle asemalla siksi aikaa. Kone joudutaan asentelee kokonaan uusiksi joten ei tietoa koska takaisin saan. Mutta neulerintamalla kummasti valmistuu kun ei ole irkkiä jonka ääressä istua jatkuvasti. Toistaalta nyt on 99% joululahja jutut valmiit inspiraatio katos sen siliän tien. Tytöt tarttis villasukkia mutten saa aikaiseksi aloittaa niitä. Isommalle aloitin neuletakin onneksi on 5,5 puikoilla voin ehkä jotenkin valmiiksi saada, kai nuo sukatkin tulis kun jaksais aloittaa.
Nyt ollaan tuusulassa lepäilemässä mun vanhemmilla.. Lepäilemässä kaikki on suhteellista, puutöitä pitäisi tehdä ja äsken tultiin Ikean kierrokselta, kummallisesti tarttui mukaan uudet lankalaatikot, mies laittaa ne mulle joulupakettiin. Eilen oli kummitätini 50v pirskeet ja siellä meni myöhään. Kuopus veteli vielä yhdentoista aikaa jossain sokeri huurteessa pitkin seiniä, muuten kirjaimellisesti. Seiso päällään sängyllä ja kiipes jaloilla ylös päin, kohtalaisen hassun näköistä.
Sisko tuli jenkeistä suomeen takas ja toi tullessaan lisää koolaidei.

Tässä valmiita kuvatuksia tuotoksista, kokoja enkä puikkoi muista, pahoittelen koska nuo on olleet paketissakin osa jo  viikon verran.
1072379.jpg
Fifi-III lankana varastosta löytynyt varmaan 3 kertaa purettua novitan seiskaa.. puikoiksi veikkaisin jotain 5.5-6. Huivin on 163cm ihmisen päällä et on tuolla kokoakin jonkun verran. Yritin myös värjää tätä mutta siitä liuoksesta unohtu etikka sekä tuli pari kolme kertaa sähkökatkos. Ehti just kädenlämpöiseksi vesi, meni sähköt, sit jäähty, sitten uudestaan jne.
Tämä menee kyllä uudestaan värjäykseen kunhan pääsen kotiin tästä.
Huomatkaa tuolla takan reunassa kiipeilevä King Kong, se oli aivan _pakko_ ostaa lelukaupan alennuslaarista, kuopus juoksee tuota karkuun kun pelkää.

1072386.jpg
Roosa-huivi novitan seiskasta, varmaan samat puikot kun yllä olevassa huivissa. Tämäkin meni lahjaksi ja koko on sama kuin yllä olevassa.

1072383.jpg
Kevät-huivi, tämä ohje poltellut sormissa pitkään ja nyt sain aikaseksi tehdä. Haikein mielin laitoin pakettiin olisin halunnut pitää itse niin ihana tästä tuli!
Lankana novitan florica ja värjätty grabe kooladilla.

301595.jpg
Nämä sukat tuli itselleni. Käytössäkin ovat ehtineet olemaan ja paljon. Ohje on Lyyra-sukista muotoiltu, ilman lyyrakuviota ja resori kauttaaltaan valepalmikkoa. Tämä sukkamalli kun istuu minulle. Lankana ollut Regian Crazy jotain, puikot 2,5.

1072421.jpg
Viimeisenä kuvana meiltä lähteneet joulukortit tänä vuonna. Olin laiska ja rahaton. Kaivoin kaapista joskus markka-aikana ostamia korttipohjia Anttilasta (muistaakseni toi iso laatikko maksoi jotain 5mk ja oli kallis!). Milleristä joulupaperi rulla, ääriviiva tarrat ostin viime vuonna tiimarin tms alennuskopasta -70% mutta näyttäviä kortteja sai pienellä rahalla.