Työkaveri vaihtoi työpaikkaa hieman parempaan paikkaan, piti kehitellä läksiäislahja josta muistaisi kun hänenstä melki ystävän kuitenkin sain. Lahja oli siltä osin selvä että jotain neulomista ja valmistyö, lankakin oli selvä Novitan Nalle valkoinen kun sitä monta rullaa tuolla laatikossa (tai noh joskus ne vielä sinne sopii) on. Ohje vaan hakusessa sekä se että mitä tekisi, ensin huiveja ja shaaleja käymään läpi jolloin Ullanneule sivuilla muistin olevan Amimono-huivin ohjeen. Kuvio muodostaa hieman kuin sydämen joka tietty sopii ystävälle läksiäislahjaksi.
Puikkoja en enää muista minkä kokoisilla tein eikä muutenkaan ohjeen mukaan tuo huivi oikein ole tehty mutta malli on tuolta. Lopuksi äkkiä koolasin huivin mikrossa, toivottavasti väri kestää. Lupasin kyllä että jos pesussa väri poistuu värjään huivin hänelle uudestaan tai annan väriä että saa itse värjää jos mielenkiintoa riittää.
846010.jpg

Vielä viimeiseksi Kaurislapsen blogista aikoja aikoja sitten voittamani palkinto.
846014.jpg
Näistä vois kehitellä jotain marsipaani koriste juttui Nean synttärikakkuun, sen näkeepi sitten mitä jaksaa väsätä. Tuo perhoinen kiinnostaa kauheesti siit saisi vaikka mitä ihanaa.