Se juuri on valloittanut minut. Taas on muutamat kuvattuna. Toiset kuopuksen joulahjasukat (toiset jäi tuusulaan joten niistä ei kuvaa) ja toiset esikoiselle saapassukiksi kun nuo edelliset jäi pieneksi. Työn alla on jo esikoiselle seuraavat sukat ettei tarttis sit ens syksynä taas ahkeroida sukkien parissa. Jos vaikka innostuisin tekemään niitä lapasia.
438445.jpg
Näissä kuopuksen sukissa on lankana Novitan Florika ja lankaa meni kaksiin sukkiin jotain 2 kerää, yllättävän paljon. Tein yhdet kokonaan marjapuuronvärisestä ja toiset on tehty Kevät-huivin jämälangoista joten arvio voi heittää... Ehkä 2,5 kerästä tulee 3 parit sukkia se on yllätys tässä.
Sukan koko on jotain 22.

438466.jpg
Esikoisen sukat jämälangoista. Muutama kerä itse koolattua Novitan Nallea, määristä ei hajuakaan. Sukissa hienosti näkyy kun on tuo jalkaosa tehty eri satsin koolatuista langoista, mutta olkoot kuka sitä saappaassa katsoo ja mistäs sitä tietää vaikka jos joskus värjäisin nämä paremmin. Varressa on pituutta lisää tuomassa pätkä vaaleanpunaista Nallea.
Langan menekkiä en tiedä, epämääräinen määrä jämiä. Koko on jotain 28.
Kummassakin sukassa on ohjeena ideana käytetty Lyyra-sukaa. Josta sitten muokattu pienenlapsen jalalle sopiva malli ilman kuviota.

Työn alla on esikoiselle neuletakki Novitan Palmasta ja Tangosta. Kuopukselle villahousuija parinkappalein. Toiset ommeltu kokoon odottavat kuminauhaa ja toiset pitäis ommella kokoon ja se kuminauha. Fifi3 odottaa edelleen inspistä että sais valmiiksi paljon ei edes ole. Tällä viikolla kivasti voisikin saada jotain aikaiseksi kun näin aamut olen yksinäni kotona ennen kuin menen iltavuoroon. Tyttelit on hoidossa ja äidillä aikaa... nukkua...

Konetta selatessa löytyi muutama kuva aikoinaan tekemistäni jutuista SNY:lle pistetään ne tähän putkeen. Työt on tehty syyskuussa 2006, se taisi olla ahkerin neulekuukauteni.
142063.jpg
Ullassa oleen Laine-sukan ohjeella Novitan Kotiväkilangasta tehdyt sukat. Epäilen kyllä että näistä tuli SNY:lleni liian isot :o)
Mallia on vielä joskus kokeiltava omiin sukkiini, harmillisesti olen tykästynyt vaan kärjestä aloitettaviin sukkiin.

169281.jpg
Tämän ohje on jostain vuonna susi ja kuusi olleessa Suuressa Käsityölehdessä, unohtanut jo missä lähdessä. Pingotus oli elämäni ensimmäinen ja sen kyllä huomaa. Liinasta tuli niin ihana että mietin itselle samanlaisen tekemistä. Lankana Novitan virkkauslanka ja tehty neulomalla.