Tämä oma koneeni ei ole oikein toiminut joten en ole päässyt tänne päivittelemään enkä varsinkaan siirrettyä kuvia kameralta pois. Kaikkea mielenkiintoista ja vähemmän mielenkiintoista on tapahtunut.
Meille muutti uusi perheen jäsen. Eemeli oli poissa jonkun aikaa ensin siskollani ja sitten vanhemmillani ja tänne maalle se sitten muutti takaisin perheen pariin. Kauheesti ei kaipaile Matti-kissaa joka kaverina ollut vaan hyvin kotiutunut. Matti taasen on ollut syömättä pitemmänkin aikaa.
317883.jpg
Lapsiperheessä on kissalla oltava turvapaikka ja meillä se on vanha pinnasängynpatja meidän parivuoteen alla. Siellä ihme kyllä antaa kuopuskin kissan olla rauhassa.

Joulu tullut juhlittua ja syötyä :o)
317871.jpg
Kuvassa näkyy aina niin pirteä ja hehkeä äiti uudessa hiustyylissään mitä ei sit oltu laitettu yhtään. Jostain kumman syystä mä en ikinä ehdi. Jotenkin vaan tulee huiskastua samoin sama huomattu vaatteissa. Onneksi edes pienet neidit ovat edustuskunnossa jotenkin.
Olin myös ollut kiltti kun itsellekkin paketteja tuli pilvin pimein. Tässä yksi mainitsemisen arvoinen. Alemmas on päivitetty nuo SNY ja JYV lahjat.
438406.jpg