Tuota tässä potenut päivänä muutamana, tästä miehen koneelta mailit käynnyt kurkkimassa mutta muuten olen vaan ollut. Eli pessyt lattiat, jonkusen maton, joitain ikkunoita mihin on varastoista löytynyt verhot, suunnitellut keittiöremonttia, pessyt pyykkiä, viikannut pyykkiä ja ennen kaikkea katsellut leffoja telkkarista joiden parissa valmistuu nuo neuleetkin huomaamatta. Ikinä noita neuleita saa tehtyä kun koneella istun. Samaan aikaan olo käy tukalammaksi ja tukalammaksi, kyllä tämä kai tästä torstaille tai perjantaille lupailtiin helpotusta mutta saapi nähdä miten käy, epäuskoisena odotan ihmettä tapahtuvaksi.
Muutaman jutun kun tässä valmiiksi saisi niin olisin tyytyväinen. S#NYn takia kuvalliset bloggaukset on hieman niin ja näin kun pelkään että jään kiinni jos blogaan tuotokseni, joten niiden paljastaminen jää sitten toukokuulle tai kesäkuulle, muistaisinpas sitten vielä kuvata ne.
Huomasin tässä neuloessani vaikka lasten pöllimät silmukkamerkit ovat aika hyvin palautuneet takisin niin en omista yhtään silmukkamerkkiä mikä olisi kätevä sukkapuikoilla neulottaessa, kaikissa on joko liian iso se rinkula tai ne on jotenkin liian pitkiä. Tarttis olla 2-3mm puikolle sopiva merkki, lyhyt ettei lanka ole jatkuvasti siihen sotkussa. Samalla katoaa kyllä kivasti lankavarastosta jämät ja puhumattomat kerät, oih kyllä tämä irkki-lakko on hyvästä :o)