Aloitin sitten tekemän Fifiä kun ei muutakaan keksinyt, Kialle siitä sopivan kokoinen tuli noista langan lopuista ja hieman tota vaaleanpunaista jäi mutta nyt se on LOPPU! Mitään isompaa siitä ei enää tee, ainostaan mahdollisesti johonkin jonkun kuvion tms.
438320.jpg
Siinä se nyt valmina, tosiaankin loput vaaleanpunaiset langat tuli käytettyä ja himppu jäikin. Ohje on Ullan neule sivuilta ja tais tulla jotain 27 ruutukuviota tohon ja sit "loppui" lanka. Sitä en tiedä et paljon toho kului tuota lankaa, 3 kerän loppua.

Ostoksiakin tullut tässä hieman tehtyä, ihan kun ei olisi muutenkin keskeneräisiä juttuja tarpeeksi. Nämä tarttuivat Kian mekkoon hakiessani satiininauhaa mukaan. Tietty kun Eurokankaaseen oli menossa piti poiketa vieressä olevaan Tarjoustaloon katsomaan mitäs siellä onkaan.
Mukaan tuli Ramin villapaitaan harmaata seiskaa, valkoista seikaa kotona on jotain 6-7 kerää et luulis noista nyt joku tulevan.
Musta Kotiväki -lanka on itselle boleroon, jonka ohjeen jo ehdin hävittää toivottavasti se on Tampereella tallessa jossain. Nämä mun tallessa olemiset kun ovat hieman kyseenalaisia.
Sininen virkkauslanka taasen on Kialle virkattavaan takkiin. Langanväri lähti siitä että likka osti itse nappikaupasta sinisen enkeli -napin. Toivon sen saavan jotenkin aseteltua tohon sitten sekä jotain satiininauhaa mitä on kotona.
112035.jpg
Kulta ja hopea -lanka löytyivät äidiltä laatikosta ja otin nekin sitten itselleni kai niistä jotain kehittelee. Kauheesti niitä ei tuossa ole, jos tekisi Kian barbeille tai poneille niistä virkaten jotain. Virkkuukoukkujakin löytyi samalla reissulla huima määrä, jonka kokotiedoista ei hajuakaan, onneksi siihenkin sitten löytyi apu #neulonta kanavalta irkistä.

112034.jpg
Projekti joka on nyt työnalla. Otin kuvan tuon ohjelehtisen päällä että näkeepi kuinka vähän tuota omaa takkia on tehty vasta. Ohje/malli on siis sama kuin aikaisemmin vaaleanpunaisena oleva takki.