Tulee nekin hyödynnettyä, silloin kun sataa sekä ihanasti saa vielä tonne ulos välistä kutomukset mukaan. Roosa-huivi valmistui ennätysvauhdilla tässä. Perjantaina kävin Tikkurilasta ostamassa langat Sivillaa ihanaa farkunsinistä (väriä en vaan itse kyl käyttäisi) sopii erinomaisesti lahjan saajalle. Pingotuksen jälkeen jouduin purkamaan vielä päättely kierroksen ja päättelemään isommilla puikoilla (5,5).
Huivi on siis tehty Sivilla-langasta, 4 koon puikoilla, kokoa tuli 132cm yläreunassa ja keskeltä suoraa alas 85cm. Kaksi kerää meni lankaa, kolmas olis ehkä ollut hyvä jos huivi tulee hartian lämmittijäksi, ei ehkä ihan riitä tuo mutta kyllä pysyy. Tämä kun tuli lähinnä kaulahuiviksi tai se ajatuksena, käyttäjähän päättää käyttökohteen.
438306.jpg

Samalla tuli aloitettua vauvan peitto, saas nähdä valmistuuko se tänään jo. Kadotin myös puikon koon mittaus jutun (mikä tämän virallinen nimi sitten onkaan) hankaloittaa kauheesti kun ei nyt tiedä mitä nuo pyöröt, on tämä tarkoittaa vaan sitä että on keskeneräiset työt tässä tehtävä valmiiksi kunnes tuo löytyy. Hylkäsin ajatuksen serkun vauvalle potkareista, ei ehdi tulee sen verran noit joululahjoja tässä et jos ne sais ensin valmiiksi ja sitten katsoo noit.
Listalla olisi mummille mustasta kotiväki-langasta hautajaishuivi, ajattelin toteuttaa Kevät-shaali ohjeella, kummitädille, Kialle sekä Nealle villasukkia/sukat, itselle pitäisi saada tuo perhos-toppi vailmiiksi ja jos pääsis aloittelemaan jotain shaalia äidille tai itselle.