Ensin näitä tuliaisia mitä toin "itselle". Sitten on vielä SNYlle hieman pientä jotan en vielä uskalla tässä paljastaa vaikka juuri tuossa itseni hänelle paljastin kirjeessä, mutta se lähteepi vasta maanantaina. Sitten tuli JYV ostettua pakettin sisältö amerikanmaalta, se sitten paljastuneepi jouluaattona, hih ;o)
Tässä kuvassa olevista olen tilannut itselleni kännykorun tai vetoketjukorun en vielä tiedä kumpaan sen laitan. Harmittaa ettei niitä enkeli juttui ollut kumassakaan Walmartissa vaikka hain, höh.
438417.jpg
Syksyllä tossa jo päätin että teen tosta Palma-langasta Kialle takin, sekaan nallea. Nyt sitten jenkeissä monessa lastenvaatekaupassa oli tommoisesta samanlaisesta langasta tehtynä takki, rinnuksessa sitten jotain prinsessaa, nalle puhia jne jne. Aloinkin miettiä et kannattaako tota nallea laittaa sekaan et tuleeko liian kuuma ja tuleeko sitten käytettyä, tämä vielä mietinnässä mutta takkiin ostin rinnuksiin tämmöisiä kuvia. Varmaan tuo kruunu siihen laitetaan ja ehkä hihoihin jotenkin kukkaset (ehtis tekemään tämän vielä pukin konttiin)
438416.jpg
Viiminen löytö on kirpparikierrokselta Järvenpäästä. Euron tuosta maksoin ja sen on niitä Virossa tehtyjä neuleita. Tosi pahat tahrat oli edessä, mutta laitoinpa koneeseen pyörii käsinpesuohjelmalla ja puhdasta tuli. Kuopus tästä tykkää, satuin vielä jenkeistä ostaa tuohon sopivat farkut :o)
438419.jpg