Hiljaista on ollut blogi päivityksissä vaikka valmiita töitä on kauhia kasa, tänään niitä tuli kuvattua ja pikku hiljaa bloggailen niitä esille. Olen ollut sairaslomalla tämän viikon "tappo"flunssan takia. Ensin esikoinen sairastu keskimmäisen synttäreillä korvatulehdukseen, meni viikko ja istuttiin taas päivystyksessä ja haettiin uus antibioottikuuri, samalla keskimmäiselle silmätulehdukseen resepti. Itse sairastuin mahatautiin ja ehdin jopa käydä toisena sairaslomapäivänä katsastuttamassa auton. Loppu viikko sitten meni kurkku kipeenä ja huonossa olossa, viikonloppu maate, heitin miehen ja lapset ulos ei jaksanut tehdä mitään ja jos teki niin taju tuntu menevän. Maanantaina lääkäriin ei mitään, tiistaina sitten aluesairaalan päivystykseen hakee antibiootti sekä särkylääkekuuri. Tänään sitten keskimmäisen kanssa lekuriin ja hakemaan antibioottikuuri korvatulehdukseen. On muuten tiiättekö kauheata sairastaa aikuisena korvatulehdus, tosin joka vuotista minulle mutta ei kyllä ikuna vielä näin kipeenä ole ollut tuon takia.
Yksi hyvä puoli sentään, olen saannut neulottua. Kunnon neuleinnostus taas iskenyt päälle, näitä pieniä töitä on todella mukava tehdä.
Ensimmäisenä valmistui vauvalle SNYn lähettämistä langoista peitto. Palman sekaan laitoin itse värjäämääni jotain kirpparilöytöä. Lanka on joko nallea, wool:ia tai bambinoa. Ei hajuakaan mitä noista värjäys teki siitä ihan eri tuntuista mitä oli ennen. Reunusta on fania ja hienolle tuo näyttää kunnon prinsessa peitto.

958805.jpg
Peitto kuvattuna meidän koristeomena puussa, Sire sitä ehdotti että kuvaa se omenapuussa. Nuo omenapuut oli niin kurjia että kun peiton niihin nosti ne taipuivat melkein maahan, jotenkin varmaan talveksi on sitten tuettava.
Kokoa peitolla on jotain 40x50cm, tarkoitettu ihan turvakaukaloon peitteeksi. Keskimmäisellä oli tämmöinen oma aikoinaan ja oli aivan superhyvä ja käytännöllinen joten tehtiin tälle ihan oma.
Mies kyllä edelleen sanoo ettei tälle tule kyllä mitään käyttöä.. saapi nähdä kumpi meistä on oikeassa.

Omista lankavarastoistani on myös lähtenyt Koi:lle iso läjä lankaa, pääsin eroon kauheasta määrästä puhumattomia lankoja. Tuntuu että tässä neuloessa löytyy jatkuvasti jotain nöttöstä mistä haluan sitten päästä eroon, mutta jos sukittaisi lapset ja miehen ensin käyttäen niihin nuo jämänöttöset.