Sain omat salaiset sukkani samana päivänä kun laitoin tekemäni sukat eteenpäin.
Sain punaiset (yllätys jollekkin?) erivärisillä raidoituksilla ja kuviolla jota itse tehnyt mieli testaa joskus. Jos sitä ohjeen onkis ja testaisi tehdä. Sukat on himpun isot, mut arvatkaapa kuinka hyvät nytkin kun on jalat turvoksissa. Mulla on 2 villasukat päälekkäin ja nämä isommat päällä, oma tekemäni just kenkään menevät eivät toimisi. Jostain kummansyystä jalkani turpoavat  töissä ihan kauheesti. Magnesiumia jo syön, jotain kaveriksi näköjään tarvitsisi. Osa syy voi olla se kova alusta millä kävelee monia kilometrejä päivässä.
Mutta ne sukat..
490120.jpg
Itseäni hirvittää katsoa noita turvonneita pölkkyjä. Kuvassa on tuo ihana minun värimaailmaani sopiva kortti, miten voi osua näin hyvin :o)

Itse lähetin tämän näköiset sukat sitten eteenpäin..
490114.jpg
Ohjeen poimin joskus aikoja sitten Novitan sivuilta ja tulostin talteen, lagat odottaneet että saan inspiraation. Värjäsin tuon punertavan langan jo varmaan kohta vuosi sitten, mutta jumittui todella. Kirjoneule peloitti sen verran etten saanut aikaiseksi aloittaa, tämä oli todella hyvä "tempaus" sain tehtyä nuo sukat ja samalla todettua etteivät ole tyyliseni mutta saaja näyttää ihastuneen totaallisesti mikä ilostuttaa minua suuresti.

Viimeiseksi kuva neulonta kaveristani..
490135.jpg
Sohvan nurkka, jossa on tyyny selkänojanani, kuvauskohdassa on tuoli jolla jalat lepää ja tuo karvaturri istuu useimmiten tuolla niskan vieressä. Juuri nyt kyllä tipputtautui tuolle tyynyn kohdalle kun itse istun tässä lattialla kirjoittamassa koneella.