Pistetään sitten kerrasta isommalti valmistuneita töitä, illalla varmaan valmistuupi lisää, riippuen miten saa pienet neitoset nukkumaan pääsee äiti tekee töitään. Otin nyt tavoitteeksi et saan nuo puolivalmiit työt valmiiksi ja sitten mummon Kevät-shaalin tekeminen.. Odottais tossa muutamat sukatkin.
Lankoja on tullut ostettua lisää vaikka vannoin etten ennen amerikan matkaa mitään osta. Rami vaan meni ja osti "uuden" moottoripyörän ja siin vieres sattu olemaan tuo Novitan tehtaanmyymälä. Sieltä sattui osumaan käteen vaaleanpunaista pätkävärjättyä 7-veljestä coloria, pari kerää sekä punaista että kanervaa/marjapuuro/vaaleanpunaista Floricaa, mulle uus tuttavuus. Netistä on tullut tilattu pari kerää Step aloevera lankaa, siitä sukkia valmistunut jo.

438429.jpg
Roosa-huivi, kuvattuna vaan tälleen "läheltä" ettei huivi näy mutta kuvio. Yläreuna on 140cm ja keskipituus 72cm. Lankana Lanet mernovilla ja puikot 3.25. Ihanasti levähti ja isoni pingotuksessa huivi.

438408.jpg
Mummon joululahja (uskaltaa paljastaa kun ei tuo täällä käy lukemassa) Lyyra-sukat ullasta, lankana Step ja puikot 2.75. Ihana lanka kutoa ja riittosa, nyt on työnalla kummitädille sukat lahjaksi, riittää kerä niihin ja jääpi ylikin.

438314.jpg
Itselle Lanet:istä kämmekkäät. Ohje oma, tehty vaan suoraa jossa palmikko koristeena, peukku aukko että pysyy paikallaan. Nämä vielä siitä ihanat kun eivät kutita, käytössä pariin otteeseen jo olleet.
Puikot 2.75.