Itseasiassa jo aikaa sitten. Olen vaan jotenkin laiska kirjoittamaan tällä näppiksellä blogiin kun siin joutuu keskittymään ja alkaa tämä masu olee tiellä (tästä voi päätellä meillä ei ole minulle kunnon tietokonepöytää vaan makoilen sohvalla puoli-istuvassa ja kirjoittelen jne).
Paketti oli taas nappiosuma, löytyi kaikkea kivaa sieltä.
1101270.jpg
Paketista paljastui, lankaa (nimen jo unohdin) väritys sopii silleen kivasti että edellisen paketin alpacat joista ajattelin tehdä potkuhousut, näistä saa sitten niihi sopivan neuletakin. Pienen pienet tossukat, lorupussin sekä teetä. Meidän kolme vee ihastu aivan tyystin tuohon lorupussiin. Ja tuo kaunis enkelikortti aah.. osaispas sitä itsekkin tuommoisia, minen vaan jaksa vielä väkertää noit 3d korttei vaikka kuinka tekis mieli. Salaisekseni paljastui Mihanna, monena kertana käynnyt ihailemassa hänen tekemiä kortteja, ovat kyllä kauniita!
Voinen kyllä yhteenvetona sanoa että paketit ovat olleet enemmän kuin juuri minua, säästyin monelta monelta lankahankinnalta näiden pakettien ansiosta. Sukkalangastakin tulossa esikoiselle joululahjaksi sukat, muutamat kun hänelle pitääpi tehdä.
Kiitoksia vielä oikein paljon järjestäjälle ja Mihannalle!


Vielä loppuun että ei kestänyt mun oma lankalakkoni :o) Tilasin joululahjoihin lankoja mutta ei kai näitä lasketa sekä kävin käsityömessuilla helsingissä. Saaliiksi tuli Wetterhoff:in Sivillaa kummitädin sormikkaisiin (näistä innostuin ihan tyystin, ovat siis puikolla), muutamia lankoja #neulonta kanavan jouluvaihtoon ja nekin on toimitettu jo asianomaisille pakettina. Lapset katselivat messuilla eläinshowta niin äiti sitten osteli itselleen hieman alpakan lankaa, näistä tulossa mulle jotain.
Suoraa lahjalangoiksi tuli tilattua Kitten Mohairia kummitäti kun meni ja ihastu "kammoneuleeseen" (bloggaan joku päivä kun saan paremman kuvan) sekä austrenin step lankaa, lasten ja miehen joululahja sukkiin. Vielä pitäisi kehitellä jostain siskolle hihattimiin lanka, mutta se varmaan löytyy lankalaatikosta, kerrankin huh.

Mutta voinen sanoa että hyvin olen saannut tuhottua lankoja tuolta laatikoista pois. Wooleja ei ole kun muutama hassu kerän jämä, nallea ei oikeastaan yhtään, seiskaa 2 kerää ja purettu kerä (näistäkin työ tulossa kun joulujutut alta pois) HIPHOP oottaa että teen kevääksi neuletakin itselleni siitä. Vielä kun saisi noi vyötteet laskettua että paljon sitä on loppujen lopuksi tullut neulottua elokuun vikalta viikolta tähän joulukuun alkuun. Kiva pussukallinen noita vyötteitä on tullut.