Heti testiin SNY tulleet Kool-Aid värit. Aamusta leikkipuistoon mennessä haettiin tyttöjen kanssa etikkaputeli ja Kia kokoajan kysynyt äiti koska me värjätään niit lankoi. Kerin tossa Nalle-lanka kerän vyyhdeiksi, kahdeksi suurinpiirtein tasan puoliksi. Sit mentiin sekoittelee vettä, suolaa, etikkaa keskenään upottaa lankoi ja värejä laittaa jne. Sit langat kattilaan, aikaa meni noin 10min +langan vyyhditäminen, toinen toteaa.. siinäkö se kaikki oli ja läks kattoo telkkaria. :o)
Hieman huono kuva keittiöstä otettuna kun langat kuivuu.
145005.jpg
Vasemman puoleinen on värjätty Pink-Lemonadella ja oikean puoleinen Soarin-Strawberry-Lemonade. Oikeinpuoleinen on niin nami ja ihanasti liukuvärjäänty et siitä tulee mulle sukat ja jossei lanka ihan riitä ei haittaa toisella voi jatkaa, sopivat hyvin yhteen. Toisesta teen kyllä esikoiselle sukat jos sinne asti pääsen.
Hassusti alkaa mulla näit sukkia pukkaamaan vaikka inhoan niitä tehdä :o)

Sneaker-sukkia ullaneule sivujen ohjeella olen tehnyt ja jestas on vaikeet. Joko ohje on minulle huonosti luettava tai siinä on jotain fibaa. Ekaa sukkaa jouduin purkamaan monta kertaa et pääsin kantapäähän asti.