Tähän olisi ollut hieno laittaa paketti jonka sain sekä jonka lähetin, no jälkimmäisestä ei ole vieläkään kuvaa joten se jää vielä postaamatta (siitä sitten joskus mutta Kukkanen se on perillä).
Minä siis lähettelin s#ny kierroksella paketteja Eloveenalle ja oli kyllä kiva kehitellä jotain, mitä nyt pari lankakerää jäi paljastuspaketista pois, tiedä lapset vai minä ihan unohtanut. Ne lähtee vielä ensi viikolla jälki junassa menemään eteenpäin.
Tämän naisen aivot kun ei muutenkaan ole olleet kovin toimivassa kunnossa, ihme ja kyllä neuleita valmistuu silti aika kivaan tahtiin. Tämäkin neule on valmistunut melkein kokonaisuudessaan vauva rinnalla asuen tai tuhnuen sylissä. Ja kiessus tämä on tuottanut vaikeutta tehdä, ohje ei sit millään avautunut, onneksi en joutunut purkamaan. Viisastuin sen verran että luen vaikka 50x ohjeen ennenkuin teen. Reunuksen kohdalla työ odottikin sitten varmaan kuukauden kunnes tajusin miten se tehdään. Sattuneista syistä en kauheesti viitsinyt ohjetta huudella #neulonta kanavalla.

1578334.jpg
Elikkäs tässä se on Kide-shaali puikot jotain 5 ja 5.5mm lankana Kitten mohair. Isoa nöttöä lankaa ei jäännyt kyllä ylitte niin tarkkaan tuli käytettyä. Harmittaa ihan kauheesti etten enää muista minkä kokoinen huivi loppujen lopuksi pinnoituksen jälkeen olikaan.