Tuli puhelu eilen illalla että peräkärryn on oltava maanantaina Tuusulan srk Pappilan pihassa. Ei auttanut sitten mikään muu kun lähteä ajamaan kohti tuusulaa ja viedä kärry sinne, ihana isäni vielä sai hankittua meille toisen kärryn joten saatiin takaisin päin tullessa myös kärryllinen puita. Nyt on sitten puita noin pariksi talveksi ettei tarvii palella, ensi lauantaina tulee vielä varmaan jotain isäni auton perässä kun tulevat nuorimmaisen synttäreille, jolloin tuo srk kärry piti alun perin vasta palauttaa.
Minähän tietty hyödynsin apukuskinpaikalla istumisen siihen että päättelin valmistuneita käsitöitä että olisi jotain valmistakin näytettäväki, ettei täällä kotosalla sairaslomalla vaan maata vaan tehdäänkin jotain.

868822.jpg
Ensimmäisenä vaaleankeltaiset Novitan Wool:istä tehdyt vauvan tossut, pyyntönä oli että pitkää vartta ja joku nyöri joten tehtiin semmoiset. Silmukka määrä muistaakseni 4 ja puikot 3.
Wool on jotain kaappien kätkö woolia eikä yhtään niin paksua kun keväällä ostamani.

868823.jpg
Nämäkin menevät lahjoituksiin aikanaan.
Violetit sukat ovat luultavasti myös jotain vanhaa woolia tai nallea tms. Ostin kirpparilta jämä pussukan vaaleita lankoja ja koolasin ne viime keväänä, näissä värinä on grabe ja noin kivan värin sain aikaiseksi. Olen enemmän kuin tyytyväinen ainut harmitus on että tuota lankaa ei oikeasti ole ton enempää, johonkin sukkiin raitoja voi lopusta saada mutta ei sen kummepaa. Puikot jotkut 2.75 tms välikoon puikot.
Vihreät sukat ovat Austernin Step lankaa joista toinen sukka jo täällä poseerannut kun lanka loppui kesken. Villasatu oli juuri tekemässä samaisesta langasta itselleen sukkia joten apu löyty ja siitä iso kiitos!
Näissä sukissa puikkoina samat 2.75 puikot.

868824.jpg
Tuunauksia, lahjaksi menee nämäkin. Toinen kokoa 60cm ja toinen 70cm.
Ostin alealesta kaksi vauvanpotkupukua, hintaa ei kauheesti ollut ja väri oli todella tylsän valkoinen. Katselin näitä töissä kai varmaan viikon verran ohi mennessä ennenkuin ostin sitten, senkin tein sitten niin mitä en oikeesti ikinä tee että kävelin vielä työpäivän jälkeen toiseen päähän Ideapark:ia hakemaan nämä (siivoan siis työkseni Ideaparkin kahta suurinta rääsäkauppaa Minimani ja Tokmanni).
Välähdys kun tuli vaan yht äkkiä, värjään vaatteet varastossa olevalla keltaisella värillä vaaleankeltaiseksi ja pengon äitini kangas varastosta Nalle Puh:in kuvia jotka sitten ompelen kiinni (tätä äitini ei antanut minun tehdä, sanoo aina että suutari pysyköön lestissään). Hienot niistä tuli ja varmasti kuitenkin hieman erikoisemmat lahjat kun on sitä omatekemääkin jotain seassa.