Tuntuu että mitään ei ole tässä saannut valmiiksi, mutta kun kurkin ravelrya siellä on vaikka mitä. Ehkä osa syy on se että on kahta villapaitaa neulonut, keskimmäiselle 116cm ja esikoiselle 128cm. Nyt ne on valmiit ja jos tänään saisin kuvattua ne (eli paistais se aurinko meilläkin).

Samoin on hyvällä mallilla itselleni oikein paksusta langasta (hip hop) hupullinen pusero, kaunista pipoa aloitin esikoiselle tai itse pidän pipon ideasta toivottavasti se toimiikin..

Lapaset valmistuivat matkatöinä, tarvitsen autoon aina jonkun pienen työn mitä tehdä etten keskity niinkään siihen miten mieheni ajaa (oltaisiin erottu jo varmaan). Lapaset ja sukat jotenkin tulee ilman ajattelemista sekä niin ettei tarvii kantaa mukana mitään isompaa arsenaalia ja ennen kaikkea lasten pienet lapaset menee pienempäänkin tilaan, kuten täyteen ahdattuun hanskalokeroon.

Tapanani kun on vielä tehdä lapaset aina samalla tavalla, kun työ on valmis katson kenenlle tytölle se on sopiva.  Langat vaihtuu erillaisista jämälangoista ostettuihin juuri sitä varten, puikot sitten langan mukaan.

Peruslapaset vaaleanpunaisesta (Nalle?) 48s puikot 2.5mm

Esikoinen oli vielä ilman omia kittyjään, sain nekin vihdoin ja viimein valmiiksi. Kerä on saapunut meille ionan luona olleesta lankakirpparista, jotenkin tykästyin tähän gjestal nagano (toivottavasti kirjoitin oikein) lankaan kauheasti. Tekis mieli joskus tehdä siitä jotain muutakin kun vaan lapasia.