Minut sitten haastettiin oikein kahdelta taholta kertomaan totuuksia itsestäni. Vielä kun osaisin silleen hienosti nuo laittaa ois tosi nastaa mutta kelvatkoon teille nyt. Koi ja Tuula minut haastoivat.
Tehtävänä siis olisi kertoa 7 totuutta itsestäni sekä haastaa 7 mukaan. Kerron totuudet, mutta en jaksa nyt ketään haastella mukaan, tehköön kuka haluaapi.
Elikkäs:
  1. Olen perfektionisti tietyissä asioissa, kuten siivoamisessa
  2. Ekasta toiseen Siivoan joka päivä jotain. Useimmiten tyyliin sarjassa pölyjen pyyhintä, imurointi sekä moppaten lattiat.
  3. Olen addiktoitunut C.S.I. sarjoihin erillaisina versioina jne niit samanlaisia.
  4. Pepsi Maxia kuluu aivan liikaa, oispas suomessa ennemmin pepsin diet juomaa...
  5. Tällä hetkellä olen 2 lapsen äiti ja melkein kolmannen
  6. Omistan kissan
  7. Rakastan sängyssä makaamista, voisin olla siellä koko päivän (kuten silloin kun lapset ovat mummolassa)
Siinä jotain minusta. Käsityörintamalla on todella hiljaista poden jonkun sortin matalaa kautta ja mikään ei huvita nyt ei ollenkaan. Tuttava saa vauvan syksyllä ja siihen mennessä olisi tavoitteena tehdä villahaalari. Sain jopa toisesta lahkeesta 5krs:ta tehtyä että alku on tuokin.
Liityin myös syksyn SNY juttuun, enkä osaa sitä hienoa nappia edes laittaa tänne, että näin. Jos tuo kierros saisi minulle inspiraatiota sekä jotain kivoja lankoja vaikka että alkaisi tekemään jotain kivempaa. Plääh.. ei innosta neulominen ei kyl yhtään..