Aina ei ole neulomuksia valmiina mitä bloggaa joten nyt sitten jotain muuta mitä olen tässä väkertänyt..
1107544.jpg
Tälläinen tuli väkerrettyä lasten kanssa. En ole tottunut käyttämään sokerikuorrutetta jossa ei ole kananmunanvalkuaista joten tuo on todella sottusen näköinen, muttei se noita kahta pientä tunnu haittaavaan (samoin huomaan että jäi tomusokeri pölytykset tosta myös). Piparkakku talo on maidoton ja munaton versio, onneksi tänä vuonna sai laittaa sentään vehnäjauhoa oli helpompi leipoa.

1107548.jpg
Tämän tein äsken kun sain päähäni että tekee mieli täytekakkua. Käytiin päivemmällä kaupassa ja ostin ainekset. Kakku on myös munaton. Välissä valmista vadelmamoussea ja mustikkasosetta pakkasesta. Päällä purkkihedelmiä kera kiivin ja tietty kun talossa on akkavalta niin vaaleanpunaista kermavaahtoa.

1107549.jpg
Tämmöinen nököttää meillä tuossa oven edessä, meidän 3v huolehtii kyllä että sitten kun on pimiää myös laitetaan kynttilä palamaan. Kivasti on tuota lunta tullut, tuon alueen kolasin lumesta ja harjasin ennen kahta ja nyt jo tommoinen kinos valli, nyt vaikuttaa että sade jo rauhoittunut. Työtä miehelle riittää kun tulee kotiin.

1107552.jpg
Äitini taidon näyte. Teki tuollaisen meille oveen kun siellä kävimme. Kia auttoi kyllä hieman.

1107556.jpg
Tälläisiä mun asunnossa on enemmän ja vähemmän kukassa erivärisenä. Vielä kun sen violetin saisi.