Osallistuin kesän aikana Ravelryn kautta vaihtoon. Sain melkein heti sukkavaihto paketin ja muutama viikko sitten huivivaihtopaketin.

Sukkavaihto paketista sikisi monta monta ideaa ja langat ovat hukassa muuton jälkeen. Mutta kyllä tämä tästä. En ole vielä käynnyt Ravelrystä kurkkimassa kuka parini on, enkä osannut itse salapoliisina tarpeeksi etsiä.

Lakut muuten tuli syötyä heti!! Löysin meidän siwasta noita ja tuli ostettua MONTA pakettia. Kukaan ei ole tajunnut mitä lakuja tarkoitan kun hehkutan noita.

Huivinvaihto paketti saapui myös, sen kanssa kävi niin että yksi lanka halusi ehdottomasti päästä lapsen hienostelu paidaksi, joten lanka eip ole kuvassa. On aivan ihanan pehmeää lankaa muuten sekä aivan täydellisen väristä tuolle lapselle. (koskahan oppisin tekemään itselleni jotain)

Pahoittelen myös kuvan huonoa laatua, muuton takia noi kamerat on ties missä. Kirjasta tuli triljoona tsiljoona ideaa, mietin et missä vaiheessa ne tulee tehtyä kun töiden takia ehdi ees bloggaa.

 

Kiitos vaihtopareilleni! Aivan täydelliset paketit. Tuota alpakkaa himoitten itselle johonkin mut kun en tosiaan osaa itselleni neuloa.