Muuton yhteydessä ehtinyt tekeemään jotain, tai ehkä. Vihreät Lyyrat aloevera-langasta olivat ikuisuus projekti, ne valmistuivat tuossa pari päivää sitten ja vielä on toisesta langat päättelemättä. Meillä kun toinen neiti pätki langan saksilla, silleen kivasti tunki sakset kerän sisälle ja leikkasi kerran, ei siihen muuta tarvittu kun sitten on lankakerä silppuna. Hienosti nuo sukat onnistuivat siitä huolimatta.
248173.jpg
Uudessa asunnossa on erittäin kylmät lattiat, tuli huomattua myös että suutarinlapsilla ei ole kenkiä. Äkkiä villasukkatehdas pystyyn ja ensin esikoiselle tekee sukkia jolla ei ollut kuin yhdet Tarjoustalon saapassukat. Tässä ensimmäiset ja toiset meinasin tehdä tosta Regia crazy jotain langasta mitä itseltäni jää ylitse, sekä samoin tästä step langasta mitä itseltäni jäi yli.
Lanka sukkiin on SNY:n lahjoittama ja hukkasin vyöteen en tiedä mitä on. Puikot on 2.5 - 2.75 en muista otin vaan jotku käteen mitä muutto tohinoissa löysin.Hyvät tuli ja esikoinen tykkää kovasti.
248171.jpg
Tuusulaan saavuttiin toissapäivänä ja otin varulta mukaan Step-lankakerän jos vaikka ehtisin tekemään itselleni matkalle mukaan sukat ja jippii täällä ehtii. Päättelin esikon sukat aamulla ja aloitin samaan syssyyn katselemaan C.S.I.tä mitä äiti nauhoitellut mulle (muutettiin ei ollut telkkari kytketty) samalla valmitui eka sukka, yötä myöte sitten tein toisen sukan. Aika hassun näköiset ovat kyllä jalassa, vaikka yritin kohdistaa hieman tota väriä, ei ihan onnistunut kuitenkaan, sen verta erikokoisia noi raidat oikeastaan on.
Ohje on puhtaasti muunneltu Lyyra-sukat, kuvio pois ja yläreuna vaan tuota valepalmikkoa tai miksi kutsuisikaan.
248172.jpg