Pääsepi hieman päivittelemään blogiakin kun neiti oppinut nukkumaan vaunuissa, jää pitempi pätkä tässä päivästä itselle jossei sitä käytä vaunulenkkeilyyn.
Vannoin tuossa myös etten aloita mitään uutta kun on vanhoja töitä muutama kesken sekä pari hys hys työtä mutta jopas jotain löysin itseni uuden käsityön parissa pari iltaa sitten. Hieno ajatus tässä työssä kuitenkin on tarkoitus tehdä kastejuhlaan vaaleanpuna/violetti joku ton värinen tuo kotiväki on liina pöytään. Jos ehdin ja innostun vois pienemmän liinan väkästä ohuemmasta langasta kastepöydälle, mutta saapi nähdä miten tässä ehtii, tarjoilupöydän liina ensin jos se edes ehtii valmiiksi.

Vanhoja töitä jotka jo käyttöönkin ehtineet, olivat joulupukin kontissa ja nyt vasta kuviin asti päässeet (yhdet sukat vielä kuvaamatta).
1365377.jpg
Muistan tästä langasta vaan että sain sen viime syksynä salainen neuleystävä vaihto ringistä. Esikoinen sai sukat sopivat ja mieluisat käytössä (ovat kuulemma pehmeät ja lämpimät), arvata saattaa ettei puikoista hajuakaan, veikkaan 2.75mm koska nuo perintöpuikot otan aina ekana testiin jos sopisi langalle kun ovat hyvät puikot neuloa.

1365380.jpg
Mies sai lahjaksi Novitan army vihreästä Nallesta sukat ja samaan sävyyn pitkät kalsarit. Puikkoina veikkaisin että olleet ne samat 2.75mm.